04
03/2010
0

Xbox 360- Bannolva is Multizhatunk!

Ha a Microsoft álltal kerált konzolod viszi a másolt játékokat és vagy olyan bátor, hogy interneten játsz másokkal a tört verzióval, számíthatsz majd egy hibaüzenetre, miszerint le vagy tiltva és azzal a géppel soha többet nem mehetsz fel Live-ra.
Rengeteg ember kénytelen volt venni mégegy Xbox 360-t, csakhogy megint barátaival játszhasson.
Aki bannolva lett, annak sincs még semmi se veszve! Nem kell másik gépet venni vagy kukába dobni.

Két variáció van a szabad játszmára:

Az első kissé bonyorultnak tűnhet, kell egy olyan ember, aki ért hozzá. Az bannolt gépeket az alaplap száma alapján van letiltva. Szét kell szedni a gépet, majd leforrasztani róla egy kis alkatrészt és újat tenni a helyére. Persze ez illegális, meg ha szétszedik elszáll a garancia.
Ha az már nincs, akkor keressünk fel egy szervízt, ahol lehet meg tudják csinálni.
A második egy Xlink Kai nevű program, nem a Live-on játszunk, hanem egy virtuális Lan-on. Olyan, mint a PC-s Hamachi, az Xlink Kai készít egy virtuális Lan hálózatot. Ha a Local Play-t indítunk, akkor nem Lan meccseket találunk, hanem szervereket. Egy kicsit azért bele kell nyúlnunk a pénztárcánkba, 10/100-as kábelre van szükségünk, amivel a PC-t és a konzolt kell összekötni, majd elindítani a programot és élvezni a játékot. Egyetlen baj van ezzel: kevesen játszanak ezen keresztül és a gép csak a bannoltakat találja. Egy kis segítség, hogyan kell felrakni:
 

Ajánlanám mindenkinek az új Flash-t, az IXtreme 1.6, 6 000 Ft-ért megcsinálják, amit nem bannolnak, azzal nyugodt szívvel multiplayer-ezhetünk.

Azért sokkal kényelmesebb az eredeti Live-on szörfölgetni. De ha voltunk olyan bénák, hogy letiltottak, akkor ott a két (három?) megoldás, válasz egyet!

Ocskay

A bejegyzés trackback címe:

https://xboxpit.blog.hu/api/trackback/id/tr911809859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása