03
03/2010
0

XboxPit - megalakultunk.

Szerda, fél 9. Az asztalon pislákol a lámpa, a monitor halvány fényt vet a billentyűkre, miközben az újjak fáradtan, mégis fürgén csapkodják azokat. A tévé alól halk zúgás hallatszik át, pörög a lemez a konzolban, izzik a fém.
Az ország két feléből két lelkes fiatal időzik a monitor előtt. Szívükben melegség, tudván: ma megalkotnak valami újat.
 

 

No de ne kalandozzunk messzire. A regényírást abbahagyom, tartalékolom a metaforáimat. Mint ahogy láthatjátok megalakultunk. Én és barátom, Junk ma elhatároztuk, hogy elindítjuk közös blogunkat. Mindketten lelkes játékosok vagyunk, a konzol a részünk. Elhatároztuk, hogy élményeinket megosztjuk a publikummal.

Az oldalt első sorban magunknak indítjuk. Szeretnénk alkotni valamit. Hosszasan beszélgetünk a játékokról, de mint tudjuk a szó elszáll, az írás megmarad. És ha valaki rajtunk kívül olvassa ezeket a sorokat, akkor már bőven megérte a bele fektetett időt.

 

No de mit is fogtok itt találni? A tervek szerint játékteszteket, leírásokat, esetleg segítséget a játékokhoz, achievementekhez, ha van rá igény videókat, stb. de ez még a jövő zenéje.Eddigi terveink szerint én a legújabb játékok tesztjeit fogom írni, amíg Junk a "régi" klasszikusokat fogja elővenni és mustrálni. Az oldal elsősorban Xbox360 játékokkal foglalkozik, de nem elképzelhetetlen, hogy más konzolok játékai, vagy PC-s remekművek is terítékre kerülnek.

 

"Remekművek". Hmm... Milyen naivnak, elfogultnak hangzik. Nem az a szándék, hogy minden játékot egekbe emeljünk, félreértés ne essék. Nem fogunk kímélni egy játékot sem. Megtaláljuk mi a gyenge pontokat a legjobb játékban is. A selejtet pedig alázzuk majd, nem vagyunk mi szégyenlősek.Azt hiszem a lényeget leírtam, nincs több mondanivalóm. Holnaptól elkezdjük írni a beszámolóinkat, és ki tudja? A végén lehet, hogy valami jó fog kisülni belőlük a végén.


Szlavi

A bejegyzés trackback címe:

https://xboxpit.blog.hu/api/trackback/id/tr541806884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása